“AGUA” (De wereld van het water) Group Exhbition: Diana Blok (Uruguay/Nederland), Juliana Flashkamp (Argentinië), Raúl Góngora (Mexico), Neyde Lantyer (Brasilië), Roberto Mancuso (Uruguay), Maria Morales (Cuba), Patricia Ribas (Brasilië), Yamandú Roos (Uruguay), Victor Rubén Vargas (Argentinië), Héctor Vilche (Uruguay) 7.01 – 21.01.2006

January 7, 2006 8:32 pm Published by
Logo Gallery WM
 

‘AGUA’
(De wereld van het water)
7.01 – 21.01.2006

Diana Blok (Uruguay/Nederland)
De tentoonstelling “Agua” (“De wereld van het water”) presenteert werken van verschillende in Nederland woonachtige Latijns-Amerikaanse fotografen. De expositie is georganiseerd in het kader van de Eerste Biennale Latijns-Amerikaanse Kunst Amsterdam. De deelnemers zijn als volgt:Diana Blok (Uruguay/Nederland), Juliana Flashkamp (Argentinië), Raúl Góngora (Mexico), Neyde Lantyer (Brasilië), Roberto Mancuso(Uruguay), Maria Morales (Cuba), Patricia Ribas (Brasilië), Yamandú Roos (Uruguay), Victor Rubén Vargas (Argentinië), Héctor Vilche(Uruguay).
Juliana Flaskamp (Argentinië)
Roberto Mancuso (Uruguay)
De Biennale heeft als doel het propageren van hedendaagse kunst gemaakt
door Latijns-Amerikaanse kunstenaars woonachtig in Nederland, en wil een
factor van betekenis zijn in de internationale verspreiding van de
verschillende expressies. Deze eerste Biennale zal bestaan uit groepstentoonstellingen van multidisciplinaire aarde. De exposities zijn tijdelijk, en vinden plaats op verschillende data op diverse locaties in Amsterdam, tussen januari en april 2006. Als additionele attracties zijn er muzikale evenementen: concerten van Jazz, Tango en Candombe, die plaats vinden samen met de exposities beeldende kunst.Ter gelegenheid van deze tentoonstellingen wordt er een catalogus gemaakt, voorzien van kleur reproducties van het werk van de deelnemers. Deze eerste evenement is een initiatief van de Stichting Amsterdam Sur samen met de Stichting Mozaiek, beiden onder de naam Cultura Sur.http://www.stichtingmozaiek.org/De tentoonstelling “Agua” zal te bezichtigen zijn vanaf 7 t/m 21 januari in de Gallery WM, Elandsgracht 35, Amsterdam. De opening vindt plaats op zaterdag 7 januari om 19.00 uur.
Patricia Ribas (Brasilië)
Neyde Lantyer (Brasilië)

 

Tags: , , , , , , , , ,